Ο Μάριος, η Βούλα, το Woodmorning & o «Βαλεντίνος»!

26907380_1497751247010637_1667564153546726155_n

Μια και πλησιάζει ο «Βαλεντίνος» , είπαμε να γνωρίσουμε το Μάριο και τη Βούλα!!! Και το καταπληκτικό τους Woodmorning !

Καλλιτεχνικές Φύσεις και οι 2!!! Είναι «Γεια σας» με την πολύ – καλή έννοια!

Άρχισαν να ασχολούνται με τις ξύλινες χειροποίητες κατασκευές το Σεπτέμβρη του 2011 (ως bmpuzzle) , σε ένα ημιυπόγειο στον Βύρωνα (εκεί τους γνώρισα κι εγώ – ήθελα να μου φτιάξουν τα -γνωστά- ΠαζλοΓραμματα τους.…). Η Βούλα είχε ξεκινήσει να φτιάχνει σε χαρτί τις ιδέες της ή απλά της έλεγε στον Μάριο… και ο Μάριος άρχισε να τους δίνει ζωή.

Ισχυρίζονται πως: «Ποτέ δεν πρόκειται να βρεις το ίδιο ξύλο δύο φορές»!

«Τρώγονταν» με τα ρούχα τους…. κι έτσι τον Αύγουστο του 2016 αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα και τον “εξωτικό Βύρωνα”) και να κάνουν μια νέα αρχή! Πού; Στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος».

Θα σου πουν (μέχρι την τελευταία μας επικοινωνία τουλάχιστον) πως παρά τις δυσκολίες ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές της ζωής τους!

Στο e-shop τους, θα βρείτε υπέροχα χειροποίητα ξύλινα παζλ, ξύλινες κατασκευές, ΠαζλοΓράμματα, Κάδρα Ευχών, διακοσμητικά παιδικού δωματίου και πολλά πολλά άλλα. Ανακαλύψτε τα στη Σελίδα τους στο Facebook. Στέλνουν φυσικά τα δωράκια σας – όπου κι αν βρίσκεστε!

Μη διστάσετε να τους πείτε τι ακριβώς θέλετε και είναι σίγουρο πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να του δώσουν ζωή!!

Κλείνοντας… θα αναφερθώ σε μία φράση που τα παιδιά χρησιμοποιούν…. {αυτό που λέει και ο παππούς.. «Μια μέρα χωρίς γέλιο και τραγούδι είναι μια χαμένη μέρα..”}..

(Τους σκεφτόμαστε πάντα, για πολλούς και διάφορους λόγους… Κυρίως γιατί έχουμε πει αυτό που λένε «Λίγα & Καλά»!)

Τηλ: 21 0766 7544

Πού; Στο Καλλιτεχνικό Χωριό Βερέκυνθος Arts & Crafts Village (Σούδα, Χανιά)

E-shop: woodmorningshop

Advertisements